Piškotki

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.

Za nemoteno delovanje spletnega mesta se uporabljajo piškotki. Če je vaš brskalnik nastavljen tako, da jih sprejema, se z vašim prvim obiskom spletnega mesta na vaš računalnik shrani piškotek, ob ponovnem obisku, pa spletni strežnik prebere piškotek, shranjen na vašem računalniku. Piškotki so tekstovne datoteke, ki ne morejo zagnati slabonamernih programov ali prenesti slabonamernih datotek na vaš računalnik.

Na naših spletnih straneh se s pomočjo piškotkov zbirajo podatki o obisku z uporabo storitve Google Analytics, kar nam omogoča, da lahko vsebino spletnih strani prilagajamo vašim potrebam. Zbrani podatki o uporabi naših spletnih strani, ki jih vsebujejo piškotki, se v anonimni obliki prenesejo na strežnike podjetja Google (tudi izven EU), kjer se tudi hranijo. V skladu s pogoji uporabe orodja Google Analytics bo podjetje Google te podatke uporabilo za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani in izdelavo poročil za M-PIS, management procesov in sistemov, Peter Žibret s.p. o dejavnostih na spletni strani.

Podatkov o obiskovalcih tega spletnega mesta, ki omogočajo identifikacijo posameznika, v podjetju M-PIS, management procesov in sistemov, Peter Žibret s.p. ne bomo uporabljali in jih prav tako ne bomo posredovali nobeni tretji osebi. Google lahko prenese podatke, zbrane z Google Analytics, tretjih osebam, če to zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. V skladu s pogoji uporabe Google Analytics podjetje Google vašega naslova IP ne bo povezalo z nobenimi drugimi podatki, ki jih ima Google.

Z uporabo te spletne strani privolite v obdelavo vaših podatkov na način in v namene, navedene zgoraj. Uporabo piškotkov lahko zavrnete, tako da naložite in namestite orodje Google Analytics Opt-out Browser Add-on. To orodje se poveže z Google Analytics JavaScript (ga.js), tako da se podatki o obisku spletne strani ne pošljejo Google Analytics.